Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint

Bolig og Boformer

Vores bolig og måden vi bor på har stor betydning for vores trivsel. Her på siden er det muligt at blive klogere på grønne og bæredygtige løsninger, når det gælder boliger og boformer.

Energirenovering

​BedreBolig Bornholm

Et nyt og spændende initiativ på Bornholm er BedreBolig Bornholm.

BedreBolig Bornholm gør det lettere for bornholmske husejere at renovere hus på en energirigtig måde. Målet er at opnå flere og mere energieffektive boliger, der samtidig bliver bedre at bo i.

BedreBolig Bornholm er oprindeligt en statslig ordning, som kommunalbestyrelsen har valgt at videreføre. Det er kun muligt, med bred opbakning fra det bornholmske samfund.

Finansieringen kommer fra Bornholms Regionskommune og Bornholms Energi & Forsyning, med tilskud fra Energistyrelsen.

BedreBolig Bornholm er en del af Bright Green Island-strategien, hvis mål er, at Bornholm skal være co2-neutralt i 2025.

BedreBolig Bornholm tilbyder gratis boligrådgivning, og er en del af det landsdækkende initiativ, BedreBolig, som tilbyder rådgivning omkring energirigtige forbedringer på din bolig.

Du kan også søge tilskud til energirenovering af din bolig - du kan læse mere i denne folder


Kontakt

BedreBolig Bornholm projektledelse, ℅ Bornholms Regionskommune, Skovløkken 4, Tejn, 3770 Allinge, tlf.: 3018 1364, e-mail: Rocio.Jensen@brk.dk

Se hjemmesiden her

Energirådgivning for BedreBolig Bornholm udføres af Energitjenesten Bornholm. Kontakt vores energirådgivere på tlf. 5690 7490, e-mail: mh@energitjenesten.dk