Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint

Borgmesteren inviterer alle til at sætte sig et grønt mål

Kom og mød borgmester Winni Grosbøll til en snak om Bright Green Island, grøn omstilling og "mit bornholmermål". Det foregår i Kvickly Nexø og Rønne tre dage i december.

Bright Green Island handler også om den helt almindelige hverdag, og det er den, der er i fokus i december, hvor borgmester Winni Grosbøll inviterer alle bornholmere til at sætte sig et "bornholmermål".

"Mit bornholmermål" er den enkelte bornholmers bidrag til at gøre Bornholm til en bæredygtig grøn ø, fordi ethvert skridt gør en forskel i det store billede. Det kan være at spare på strømmen, kompostere køkkenaffaldet, købe lokale fødevarer eller noget andet, der giver mening for både miljø og pengepung.

Kom og få inspiration til at finde dit bornholmermål og få borgmesterens svar på dine spørgsmål om Bright Green Island:

Fredag den 8. december fra 9-11 i Kvickly i Rønne / Snellemarkcentret

Lørdag den 9. december fra 10-13 i Kvickly i Nexø

Tirsdag den 19. december fra 9-12 i Kvickly i Rønne / Snellemarkcentret

Her kan du hente dit eget Bornholmermål skilt. BornholmermålStatementA4_tryk.pdf

Sådan er du med: Skriv dit mål ned og tag et billede af dig selv sammen med det. Læg det op på siden Bright Green Island på Facebook eller send det til bornholmermaal@brk.dk, så sørger vi for at lægge det ud på Facebook og hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

NB: Når du sender et billede på mail til postkassen bornholmermaal@brk.dk, giver du samtidig samtykke til, at Bornholms Regionskommune må bruge et billede/billederne af dig og dit bornholmermål på Bright Green Islands Facebookside samt på hjemmesiden www.brightgreenisland.dk

Er du under 18 år, skal dine forældre sende billedet/billederne af dig ind, idet man skal være myndig for at give samtykke.

Du kan til enhver tid fortryde dit samtykke ved at skrive til os på bornholmermaal@brk.dk.

Logo_MITBornholmermål.jpg