Bright Green Island skal tættere på Bornholmerne

06-06-2017

Hvad kunne vi godt tænke os, at Bright Green Island var i en bornholmsk hverdag, og hvordan har bornholmerne lyst til at spille ind på de kommende års udvikling?

Spørgsmål som disse skal vendes og drøftes på samtalecafé i Multihuset i Østerlars tirsdag den 23. maj kl. 18.30-20.30, hvor alle er velkomne.

Arrangør er Bright Green Island kontaktpunkt og aftenen indledes af projektleder Lena Schenk med et kort oplæg om udviklingen af Bright Green Island-strategien og alt det som allerede sker på Bornholm af stort og småt inden for den bæredygtige udvikling. Dette som udgangspunkt for en samtale om – hvad ønsker vi mere af og hvad kan vi videre gøre sammen som lokalbefolkning.

 

"Vi glæder os til at mødes med alle der har lyst og tid på tirsdag og få vendt hvordan vi kunne ønske os udviklingen af et bæredygtigt Bornholm, og hvordan Bright Green Island-strategien konkret skal føres ud i livet set fra borgernes perspektiv", lyder opfordringen fra Lena Schenk.

 

Alle forslag og holdninger fra aften indgår i det videre arbejde med udvikling af en udvidet strategi til Bright Green Island.

Samtalecaféen er led i en række initiativer, der igennem 2017 skal give Bright Green Island nye vind i sejlene samt få formuleret en opdateret og udvidet udgave af Bright Green Islandstrategien til politisk godkendelse i starten af 2018.


strategi; Bright Green Island; borger; dialog; Samfund og borger