Bright Green Island til Åbent Landbrug

13-09-2017

Søndag den 17. september fra kl. 10 til 16 er der Åbent Landbrug, hos Jesper og Sille Jørgensen på Krusegård. De byder velkommen og giver bornholmerne mulighed for at få et indblik i hvad der sker på en moderne gård.

Jesper er 12. generation på Krusegård og har efter i en periode at have drevet gården sin far Carsten, nu helt overtaget driften af gården. På dagen vil der være rundvisning hos grisene, og man kan se gårdens store maskiner. Derudover er der mange forskellige aktiviteter som hestevognstur, ponyridning fra kl. 10-14, og kl. 13-14 er der mulighed for at komme indenfor i vindmøllen, der dækker 80 % af gårdens strømforbrug. Bright Green Island holder til i DoBox'en og er klar til at fortælle om Bright Green Island bl.a. ved at dreje BGI-lykkehjulet. Her er der også mulighed for at blive klogere på Bornholmerdøgnet.

Åbent Landbrug afholdes i samarbejde med Landbrug og Fødevarer og Bornholms Landbrug. Det er en årlig event, hvor landmænd over hele landet, 3. søndag i september åbner dørene til deres bedrifter.

Vel mødt Krusegård på Knarregårdsvej 15, Rutsker, 3790 Hasle.