Før Bornholmerdøgnet - Tag med i biffen den 28. september og bliv inspireret

22-09-2017
Billede af filme - i morgen

​Som optakt til Bornholmerdøgnet d. 6. og 7. oktober inviterer Bright Green Island kontaktpunkt bornholmerne gratis i Rønne Biograf og se filmen "I morgen" torsdag d. 28. september kl. 19.00. Først til mølle- princippet gælder til salen er fuld.

Dokumentarfilmen er på engelsk med danske undertekster.

De gratis biletter kan reserveres her www.ronnebio.dk  mod et gebyr på 5 kr.

Om filmen:

Demain – I morgen

Filmens udgangspunkt er de grumme forudsigelser om de katastrofale klimaudfordringer, vi står overfor, hvis vi ikke formår at bremse vores CO2-udledninger gevaldigt. Der findes allerede mange katastrofefilm om hvilke problemer vi vil få, hvis vi ikke gør noget. Men hvordan står det til med fortællingerne om og billederne på, hvordan vi kan skabe positive forandringer? Det giver filmen et svar på.

Filmen er på engelsk, men skabt af et fransk filmhold, der sætter sig for at går på opdagelse i, hvor på kloden der er initiativer i gang, der arbejder for en bæredygtig udvikling.  De kommer vidt omkring og møder alt fra førende forskere, politikere og erhvervsfolk til kommuner og græsrødder, der er optaget af at skabe forandring.

Dokumentaren giver en inspirerende og positiv vinkel på et ellers skræmmende fremtidsscenarie. Den viser, hvordan initiativer kommer fra mange forskellige steder, og at der skal tænkes uden for de vante rammer, hvis vi skal komme nogen vegne.

Tag med på opdagelse, og lad dig inspirere af de bæredygtige tiltag, der foregår rundt om i verden. Bliv bevidst om, at du også kan gøre en forskel.

Inspirationen kan tages med på Bornholmerdøgnet den 6. og 7. oktober, hvor vi skal sætte nye mål under Bright Green Island-visionen. Vil du også med her, er der stadig få ledige pladser til Bornholmerdøgnet. Tilmelding via www.brightgreenisland.dk eller http://tilmeld.dk/bornholmerdoegnet