Nyhedsbrev juli 2018

04-07-2018

1.pngVelkommen til vores nyhedsbrev

Kære alle Bright Green Island Kontaktpunkt, som er ansvarlig for koordineringen af projekt Bright Green Island, vil fremover udsende et nyhedsbrev cirka en gang om måneden.

I Nyhedsbrevet vil du kunne læse om arrangementer og projekter, der relaterer sig til arbejdet med BGI visionen. Og du er selv velkommen til at bidrage med relevant indhold.

 På den måde kan nyhedsbrevet være med til at skabe indblik og overblik, og det kan fungere som bindeled imellem os, der arbejder aktivt med Bright Green Island visionen.

Vi sender nyhedsbrevet til dig, fordi du i sin tid var tilmeldt Bornholmerdøgnet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet i fremtiden, sender du blot en mail til bgi@brk.dk og beder om at blive slettet som modtager.

God sommer - vi ses til august, hvor næste nyhedsbrev udkommer.

God læselyst.

 2.png

Bornholmermålene på tryk

Vores fælles bestræbelser på at formulere - hvad vi vil med den grønne omstilling på Bornholm - er blevet samlet og skrevet sammen og ligger nu klar i form af en lille trykt folder. I den bliver Bright Green Island visionen udtrykt gennem de otte Bornholmermål. Efter at Kommunalbestyrelsen har tiltrådt visionen og målene, er begge dele nu officielt Bornholms grønne retningslinjer.

Folderen vil i løbet af de kommende uger være at finde blandt andet på øens biblioteker og i borgerservice. Den kommer også til at ligge i en digital version på Bright Green Islands hjemmeside til download.

 3.jpg

Et kig ud i efteråret

I efteråret tager medlemmer af kommunens Klima-og Bæredygtighedsudvalg rundt på øen og mødes med øens by- og borgerforeninger til en fælles drøftelse af, hvor og hvordan man kan arbejde med bornholmermålene i lokalsamfundene.

Efteråret vil også byde på aktiviteter med mulighed for at blive inspireret til at foretage kloge grønne valg. For eksempel den 3. og 4. november hvor Klima- og Energimessen holdes i Østermariehallen. Messen sætter fokus på alternativ opvarmning, energirenovering og vedvarende energiløsninger til bornholmske hjem og familier. På messen vil man også kunne få mere generel inspiration til bæredygtige valg i hverdagen. Nærmere information om messens program udsendes efter sommerferien.

 

Copyright © Bright Green Island 2018 All rights reserved

Nyhedsbrevet udsendes af Bright Green Island Kontaktpunkt ved koordinator, Lena Schenk og udkommer cirka en gang om måneden.

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet fremover, skal du blot sende en mail til bgi@brk.dk